Op zoek naar handdoek bedrukken hema?

 
handdoek bedrukken hema
Handdoek bedrukken met uw logo of tekst.
Dit geeft een chique effect aan een handdoek. Het verschil met de printing is dus dat het hier gaat om een inweving en de bedrukking dus echt in de handdoek komt te zitten. Bij een bedrukking wordt deze op het geschenk aangebracht. Een zeefdruk is de goedkoopste manier om een handdoek van 70x140 cm te bedrukken.
Strandlakens met naam als geboortehanddoek, huwelijkscadeau of voor een verjaardag.
Een strandlaken met naam is een origineel cadeau in de privésfeer maar ook zakelijk is het geven van een handdoek met naam of logo gegarandeerd een succes! Mocht je vragen hebben schroom niet contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Borduren 11 items. Bedrukken 2 items.
Handdoeken 50x100 Welkom bij Ego-sigaret.nl. Gezonder roken.
Baby artikelen bedrukken. Schort voor Papa. Naam op blokjes. Tekstborden Opa en Oma. Tekstborden Toilet regels. Baby artikelen opruiming. Vaderdagshirts zijn niet meer leverbaar voor vaderdag! Van Maandag 25 Juni t/m 8 Juli 2018 zal de levertijd van bestellingen minimaal 2 weken duren i.v.m. Per 18 augustus zal ik nog maar op dinsdagmiddag en donderdagochtend werken. Dus bedraagt de levertijd ook langer dan uw van ons gewend bent. Per 1 september zal ik met zwangerschapsverlof gaan en doe ik alleen nog maar bestellingen maken als ik me eigen goed voel. Gaarne begrip hiervoor. Half oktober hoop ik weer volledig aan de gang te kunnen. Handdoek met automerk.
Personaliseren van je handdoek of badjas met naam, logo of tekst!
Het spreekt vanzelf dat hoe langer de naam hoe kleiner de letters worden. Een handdoek wordt altijd op de voorkant geborduurd. Bij het borduren van de voorkant van een badjas, borduren wij het formaat van de letter naar eigen inzicht op de badjas om zo een zon mooi mogelijk resultaat te krijgen.
Handdoek met naam geborduurd Badjas met naam geborduurd.
Bezorg ons online een naam of initiaal en wij borduren hem in de kleur en het lettertype van uw keuze op een handdoek, badjas, badhanddoek, badcape, slabbetje., Navigeer naar het product van uw keuze en voer al uw voorkeuren heel eenvoudig online in.
Handdoek met naam kopen? Ruime keus Handdoek.nl.
Niet alleen de traditionele geborduurde handdoeken maar ook originele handdoeken zoals het strandlaken Jeans, kinderstrandlaken Patch, strandlaken Fancy en de Hoody met naam. Handdoek borduren 12 items. Handdoek bedrukken 2 items. Handdoek printen 9 items. Handdoek met logo 12 items.
Fotocadeau? Dat maak je met je eigen fotos! HEMA.
gedrukte jaarkalender A3. mijn HEMA foto. inloggen / registreren. je winkelmandje is nog leeg. de leukste fotocadeaus 20% korting. de leukste fotocadeaus 20% korting. gratis afhalen in jouw HEMA. beste kwaliteit en prijs. al 30 jaar de fotospecialist. thuis en op tafel. textiel en tassen bedrukken.
handdoeken HEMA.
Wist je dat één op de vier handdoeken in Nederland een HEMA handdoek is? Ze zijn gemaakt van garens van 100% katoen en hebben heel veel zachte lusjes. Daardoor blijven de handdoeken lang mooi en absorberen ze het vocht goed; ook na heel vaak wassen op 60 C.

Contacteer ons